LimburgActueel.be'From Hasselt with love' maakt Vlaanderen warm voor onze hoofdstad

Door Redactie - 24 maart 2017 - 3500 - Toerisme

‘From Hasselt with Love’, zo noemde Reinout Gelaude, cocktail-shaker én Hasselt-ambassadeur uit Gent, zijn nieuwste cocktail die hij creëerde als ode aan Hasselt. ‘From Hasselt with love’ is dan ook heel terecht de noemer waaronder toerisme Hasselt vanaf maandag 27 maart tot en met zondag 2 april op promotour gaat door Vlaanderen en Nederland om een stukje Hasselt naar de mensen te brengen.

'From Hasselt with love' maakt Vlaanderen warm voor onze hoofdstad
Foto: PixabayOm het toeristisch aanbod van 2017 te promoten, zet Hasselt een aantal echte Hasselt-fans in. Deze ambassadeurs zijn mensen die ooit hun hart in Hasselt zijn verloren. Omwille van verschillende redenen zijn ze dol op Hasselt en komen ze regelmatig naar deze kleine maar charmante stad om te genieten.

Zo heb je naast cocktail-shaker Reinout ook styliste en make-up artist Palmira Proietti die mee op tour gaat. Zij geeft je make-up advies en weet je talloze interessante lifestyle en mode-tips/adresjes te geven. De ambassadeurs van The Sore Losers geven dan weer tips over muziek, cultuur, maar ook over heerlijk eten en drinken. Je vindt de tips en interviews van alle ambassadeurs én het recept van ‘From Hasselt with love’ terug in het toeristische magazine 2017, te verkrijgen via www.visithasselt.be.

Smaakt naar meer
Een aantal ambassadeurs kom je tegen op de promotour, waar zij hun verhaal van Hasselt brengen via de multifunctionele ruimte van de mobiele pop-up. Voorbijgangers kunnen nippen van Reinouts ‘From Hasselt with love’, proeven van speculaas, genieten van een mini-make-up door styliste Palmira en haar team, mee-neuriën met een Hasselts streepje DJ-werk van Sanseveria Sound System. Daarnaast voorziet Mucho Gusto een opkikkertje met zijn in Hasselt gebrande koffie, en brengt Paplou Store de meest smaakvolle gadgets, juwelen en hebbedingen voor je mee. Dit alles proeft naar ‘meer’ en dat heeft Hasselt ook te bieden.

Win win win
De 48u-kaart maakt het toeristen extra makkelijk om 48u optimaal te genieten. Tijdens de tour geeft toerisme Hasselt per dag een gratis overnachting én twee 48u-kaarten voor volwassenen (indien gewenst ook gratis 48u-kinderkaarten voor het gezin) weg voor bezoekers van de pop-up balie.

Je vindt de pop-up op maandag aan het station in Leuven, op dinsdag in het centrum van Kortrijk en op de studentencampus Kulak, op woensdag in Roeselare-centrum, op donderdag in Leiden, op vrijdag in Maastricht, op zaterdag aan het Zuid in Gent en op zondag aan de Zuiderdokken in Antwerpen.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139