LimburgActueel.beVier nerveuze vrouwen lopen culturele centra Limburg plat

Door Dominique Vreven - 23 maart 2017 - 3920 - Cultuur

Dit seizoen zullen vier sterke vrouwelijke persoonlijkheden rondtoeren met de voorstelling Te Gek!? Nerveuze vrouwen. Het gaat om Ella Leyers, Tine Reymer, Eva de Roovere, Inge Paulissen en live begeleiding van De Laatste Showband. Hun zang , zuchten en zorgen kan je vanaf 25 maart meebeleven in cultuurcentrum De Aldelberg in Lommel. Lees er alvast meer over bij LimburgActueel.

Vier nerveuze vrouwen lopen culturele centra Limburg plat
Foto: GarifunaVier nerveuze vrouwen lopen dit seizoen de culturele centra plat. De jongste nerveuze vrouw heet Ella Leyers. Samen met nerveuze moeder Tine Reymer en tierelierende Eva De Roovere  zingt ze donkere duetten in coupletten, terwijl Inge Paulussen rondjes draait in waangedachten.

Voor de teksten van deze voorstelling heeft Gerda Dendooven haar zinnen verloren en Hugo Matthyssen heeft er zijn hoofd op gebroken. De regie is in handen van Els Dottermans. Paul Poelmans houdt  de mannen van De Laatste Showband in het gareel. Zij spelen levend muziek en geven muzikaal oor aan de stemmen die de vrouwen in hun hoofd horen .

De vier vrouwen vertellen u wat het is om verloren te lopen in de donkere kamers van hun gedachten, de weg kwijt te geraken in hun kronkelige hersenen, op de dool te zijn tussen waan en werkelijkheid. Ze zingen het bloed van onder je nagels, krabben aan je ziel en plukken de eelt van je emoties.  

 25/03 CC Lommel
31/03 CC Bilzen
01/04 CC Lanaken
13/04 CC St-Truiden
27/04 CC Hasselt
29/04 CC Heusden-Zolder


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139