LimburgActueel.beOntdek 'het goede leven' in Lanaken op de gloednieuwe woonhappening!

Door Redactie - 16 maart 2017 - 3620 - Showbizz & Lifestyle

Het is ongezien, een gemeente die het aangenaam wonen promoot via een happening. Dat is echter wat er te gebeuren staat in Lanaken op zondag 30 april. Dan kan je van 13 tot 19u00 terecht in het Cultureel Centrum om te ontdekken waarom wonen in de grensgemeente goed is! “Er is veel groen en door de nabijheid van Maastricht hebben onze inwoners werkelijk alles binnen handbereik : rust, jobs en verzorging, ontspanning, ja zelfs een universiteit. Al deze troeven maken wonen in Lanaken heel aantrekkelijk”, steekt burgemeester Marino Keulen van wal.

Ontdek 'het goede leven' in Lanaken op de gloednieuwe woonhappening!
Foto's: SumResearch/Lanaken - PrimetimeBij diverse projectontwikkelaars, immokantoren en makelaars kan je op de woonhappening het huidige en toekomstige woonaanbod in Lanaken raadplegen. Het centrale infoplein -met de look and feel van een echt tuintje- is ‘the place to be’ voor diverse informatieve sessies. Die gaan onder meer over cohousing, innovatief verwarmen en koelen, eerste hulp bij duurzaam bouwen, wonen in de toekomst en zelfs de bouw van het nieuwe sportpark.

De gemeente Lanaken speelt tevens enkele van haar sterke troeven uit, waaronder cultuur, sport, toerisme en natuur, werkgelegenheid, ... “Dit event zorgt voor een positive vibe voor jong en oud in onze gemeente. Op een vernieuwende manier proberen we iedereen te informeren over Lanaken als (toekomstige) thuisbasis”, zegt schepen Sofie Martens.

Bovendien wordt er ook voor een gezellige omkadering gezorgd met een champagnebar, ginbar, proeverijen met streekproducten en een heus kidsplein voor de jongste telgen. De woonhappening wordt opgeluisterd met live muziek van de academie voor muziek en theater uit Lanaken. Voor iedere bezoeker wordt bovendien een goodiebag voorzien en de toegang is GRATIS!

Infosessies
14u-14U30 : DUBO LIMBURG - Eerste hulp bij duurzaam bouwen
15u-15u30 : COHOUSING - Niet samenwonen maar samenleven
16u-16u30 : Gemeente Lanaken - SportOase ‘Lanakense sportontwikkeling en de bouw van het stedelijk zwembad
17u-17u30 : CLIMATRIX Innovatief verwarmen en koelen
18u-18u30 : CORNERSTONES - Seniorcare & projectontwikkeling


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139