LimburgActueel.beHans Willems wordt nieuwe COO bij de Groep Royer

Door Redactie - 08 maart 2017 - 3800 - Economie

De Groep Royer, producent van houten verpakkingen met 4 productievestingen in België en Nederland, stelde zopas Hans Willems aan als COO. De 52 jarige Willems nam deze nieuwe functie op vanaf 1 maart 2017. "De snelle en aanhoudende groei van het bedrijf, en de ambities voor een verdere expansie hebben ons ertoe aangezet om deze nieuwe functie te creëren", aldus CEO Herman Wellens, die tot op heden desbetreffende positie combineerde met die van CEO.

Hans Willems wordt nieuwe COO bij de Groep Royer
Foto: RoyerHans Willems bekleedde in zijn loopbaan al verschillende functies als Operations manager en Plant manager in diverse industrieën en brengt doordoor een pak ervaring en kennis met zich mee. Dit op het gebied van continue verbetering en optimalisaties van allerhande bedrijfsprocessen, operations management, onderhoud en engineering, maar ook op het vlak van veiligheid en kwaliteit. Zijn expertise in het aansturen van multifunctionele teams op alle niveaus in een operationele organisatie met oog voor de mens en het resultaat zijn tevens sterke troeven voor de Groep Royer.

Ambities waarmaken
“Ik kijk ernaar uit om samen met onze CEO Herman Wellens en de lokale teams, te zorgen dat de Groep Royer zijn ambitieuze doelstellingen kan waarmaken in de toekomst. Een sterk team, een sterk product, samen met een duidelijke toekomstvisie en strategie! Dit maakt het voor mij een zeer fijne nieuwe professionele uitdaging, die ik met veel enthousiasme ga op nemen", aldus Willems.

Naar volgend niveau tillen
“De groep heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een lokale palletproducent tot een gespecialiseerde en hoog geautomatiseerde verpakkingsproducent die erg snel groeit in een competitieve markt, zowel organisch als door overnames. Met de aanwerving van Hans halen we een pak operationele en managementervaring binnen. We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons zal helpen verder te professionaliseren en ons op een volgend niveau te tillen."

Naast de 4 productievestingen voor pallets en kisten, is de Groep ook actief in e-commerce met een webshop voor tuinhout (www.gardibo.com). Voor deze divisie werd onlangs nog een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen in Sint-Truiden, van waaruit de logistieke verdeling voor de Benelux wordt georganiseerd.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139