Het is vandaag Zondag, 30 April 2017

Stad Hasselt stelt UiTpas 2017-2020 voor

Op de huidige UiTpas, waarvan er zo’n 13.000 in omloop waren, kleeft een geldigheidsdatum tot 1 april 2017. Nog minder dan een maand dus. Zopas werd de nieuwe UiTpas voorgesteld. Deze pas, die geldig is van 1 april 2017 tot 1 april 2020, was in première verkrijgbaar op de wekelijkse markt. Meteen werden al 230 nieuwe pasjes aangevraagd.

Stad Hasselt stelt UiTpas 2017-2020 voor
Foto: stad Hasselt

Vanaf vandaag is de pas verkrijgbaar op drie locaties: bij Toerisme Hasselt (Maastrichterstraat 59), in de Provinciale Bibliotheek Limburg (Martelarenlaan 17) en in de Stedelijke Bibliotheek Hasselt (Joris van Oostenrijkstraat 55). De nieuwe Uitpas kost 6 euro maar als je hem voor 1 juni gaat halen krijg je 1 euro korting en betaal je slechts 5 euro.

De UiTpas geeft je een korting of een ander extraatje bij een heleboel vrijetijdsactiviteiten. Partners die meedoen zijn onder andere de Hasseltse musea, de Japanse Tuin, Kinepolis, Zebracinema… Nieuw is dat ook de Hasseltse zaaltopsportclubs (Limburg United, Initia Hasselt en FS Gelko Hasselt) deelnemen en korting geven op thuiswedstrijden. Daarnaast krijg je korting op sommige voorstellingen van lokale verenigingen of bij bepaalde evenementen. De volledige lijst van activiteiten en events vind je op de website van UiTinHasselt.

Bij de aanvraag van je pas of via de website kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief zodat je maandelijks een digitaal overzicht ontvangt.