LimburgActueel.beVoka Limburg leert bedrijfsleiders fietsen

Door Redactie - 03 maart 2017 - 0000 - Economie

De lentekriebels verleidden Voka – Kamer van Koophandel Limburg tot de aanschaf van twee bedrijfsfietsen. Financieel verantwoordelijke Cécile Thoonen en stafmedewerker internationalisatie en innovatie Robin Dirix probeerden ze alvast uit.

Voka Limburg leert bedrijfsleiders fietsen
Foto: VokaDeze ondernemersorganisatie organiseert al jaren met succes ‘Voka Fietst’ waarbij bedrijfsleiders en managers werken aan hun gezondheid. Ook op het vlak van duurzaamheid is er het Voka charter duurzaam ondernemen. ’En uiteraard willen we dit ook doortrekken naar onze eigen medewerkers’, stelt gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Johann Leten. ‘Met de lente in aantocht werden twee bedrijfsfietsen aangeschaft waarvan alle collega’s gebruik kunnen maken. Om even naar de winkel te gaan, om onze leden in de onmiddellijke nabijheid te bezoeken, om gewoonweg ’s middags een frisse neus te halen…

‘Gezondheid is ons hoogste goed, en bewegen is echt belangrijk. Heel wat collega’s maken van de middagpauze al gebruik om elk op eigen tempo te joggen. De installatie van twee douches heeft hier zeker een positief effect op gehad. Met de aankoop van twee bedrijfsfietsen willen we ook de niet-lopers stimuleren.’ Financieel verantwoordelijke Cécile Thoonen en stafmedewerker internationalisatie en innovatie Robin Dirix gaven alvast het goede voorbeeld. Zij ‘testten’ als eerste de bandenspanning, de  remblokjes en de ketting. Ze concludeerden dat alles gesmeerd verliep.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139