LimburgActueel.beNieuw netwerkplatform Jong Voka Limburg succes

Door Redactie - 02 maart 2017 - 0000 - Economie

Jong Voka Limburg, de jongerenafdeling van Voka – KvK Limburg, startte drie maanden  geleden met een mini-netwerk voor Jonge Ondernemers-Eigenaars (JOE’s). Twaalf jonge ondernemers komen vijf keer per jaar samen voor een rondetafelgesprek. Het concept is zo succesvol dat er al genoeg kandidaten zijn voor een tweede netwerk.

Nieuw netwerkplatform Jong Voka Limburg succes
Foto: Voka“We zijn met dit mini-platform begonnen omdat eigenaars-ondernemers met mensen in dienst vaak voor dezelfde uitdagingen komen te staan. Ze hebben net iets meer aan hun hoofd en appreciëren het als ze in vertrouwen met kennissen ervaringen kunnen uitwisselen”, zegt Jorg Trippaers van het Jong Voka-bestuur.

JOE’s zijn dan ook leden van Jong Voka die elkaar al kennen van de ‘reguliere’ Jong Voka-werking. “We beperken de rondetafelgesprekken tot 12 personen, omdat meer mensen rond de tafel een rem zetten op de ongedwongenheid en interactie. Het is de bedoeling om echt dingen van elkaar op te steken. Daar moet je de juiste sfeer voor creëren”, meent Trippaers. “Daarom vinden de gesprekken telkens plaats in een restaurant met een hapje en een drankje”.

Jong Voka Limburg telt in zijn netwerk 250  jonge bedrijfsleiders, zaakvoerders, leidinggevenden en starters jonger dan 40 jaar. De bedoeling is dat de leden contacten leggen en zich engageren om van september tot juni deel te nemen aan tien activiteiten zoals party’s, interessante debatten, begeesterende bedrijfsbezoeken enzovoort. Jong Voka telt in heel Vlaanderen 1.500 leden.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139