LimburgActueel.beHet theater als feest- en misdaadlocatie

Door Dominique Vreven - 02 maart 2017 - 3700 - Cultuur

Na het geweldig succes van Aspe-Moord in het theater, kon een vervolg niet uitblijven. In “Aspe 2 - Het dodelijk jubileum” kan het publiek samen met de acteurs opnieuw op zoektocht naar de moordenaar. Herbert Flack kruipt nogmaals in de huid van Inspecteur Van In op 2 maart in het cultuurcentrum van Tongeren.

Het theater als feest- en misdaadlocatie
Foto: Uitgezonderd TheaterIn het toneelstuk “Aspe 2 - Het dodelijk jubileum” is het publiek getuige van een intieme jubileumviering dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. HoofdInspecteur Van In en zijn assistent De Swaef zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Van Nuffel is van de partij. Ook nu roepen ze bij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek.

Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak. Naast Herbert Flack die uiteraard de troepen aanvoert, pakt producent Uitgezonderd. uit met een indrukwekkend namenlijstje: Jelle Cleymans wordt de rechterhand van hoofdinspecteur Van In, Frans Maas is opnieuw de innemende politiecommissaris. Gloednieuwe namen in de cast zijn Mathias Vergels, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en niemand minder dan Katelijne Verbeke.

2/03 CC Tongeren 20u30
3/03 en 4/03 CC Sint-Truiden 20u30
9/03 CC Leopoldsburg 20u30


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139