LimburgActueel.beChloe en Magali lanceren pop-up restaurant in de Japanse Tuin

Door Redactie - 14 februari 2017 - 3500 - Showbizz & Lifestyle

De Japanse Tuin blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. Dat laat de Stad Hasselt natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij gaan. De Tuin gaat dan ook wat vroeger open dan normaal, namelijk op 4 maart. Om het jaar goed in te zetten, wordt van 4 tot 26 maart tevens een pop-up restaurant Yogen uitgebaat in de Tuin. Dit door niemand minder dan Chloë en Magali Szpyt, de winnaars van Mijn Pop-up Restaurant 2016. Lees er alvast meer over bij LimburgActueel.

Chloe en Magali lanceren pop-up restaurant in de Japanse Tuin
Foto: HeadTurner"De Japanse Tuin opent dit jaar vroeger dan normaal. De bomen zijn dan nog aan het ontluiken. De bloesems zullen vooral in april te bewonderen zijn, dus wilden we graag onze bezoekers met iets nieuws verrassen. Het pop-up restaurant met Chloë en Magali zal daar zeker in slagen", vertelt schepen Karolien Mondelaers.

De zussen brengen inderdaad een verrassende mix van Westerse gerechten door Japan geïnspireerd en enkele typisch Japanse gerechten. De naam Yugen is ook niet zomaar gekozen. "Het is een Japans woord dat de bewustwording van de omgeving rondom ons en de waardering voor schoonheid, natuur en kunst omvat." De locatie van het restaurant, belichaamt net dat. Het paviljoen staat in het midden van het kerselarenpark, het summum van Japans natuurschoon.

Yugen is open van 4 tot en met 26 maart, telkens van 10 -17u00 en 19u00 tot sluiting. Voor lunch en diner is het aan te raden om te reserveren via DEZE link.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Handbalbekers voor Sint-Tuiden en Initia Hasselt
Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139