LimburgActueel.beThemis en Koestal gaan voor Belgisch record Jagerbombs

Door Redactie - 13 februari 2017 - 3500 - Showbizz & Lifestyle

Op donderdag 16 februari wordt het spannend in danscafé Koestal in Hasselt. Die avond geven studentenvereniging Themis en Koestal immers het startschot voor een nieuw Belgisch record Jägerbombs. Acht 'bouwers' zetten gedurende twee uur zoveel mogelijk Red Bull glazen op een rij, met telkens 1 shotglaasje Jägermeister midden op 2 Red Bull glazen. Bedoeling is dat de shotglaasjes in de onderstaande Red Bull glazen vallen, als een waar domino-effect. Stipt om 22u00 geeft het eerste shotje de duw naar de (hopelijk) volgende honderden Jägerbombs. Gedurende de recordpoging worden de gasten voorzien van shotjes aan slechts 1 euro, met als afsluiter een Jägerparty.

Themis en Koestal gaan voor Belgisch record Jagerbombs
Foto: Koestal“In tegenstelling tot vorige Belgische recordpogingen van andere partijen, die niet officieel vastgesteld werden, gaan wij voor een officiële recordpoging. Zo is er nu een official van de IRSG die de recordpoging zal observeren en officieel zal certificeren", vertelt Koestal manager Kristof Grossi. De Leuvense studentenvereniging Diana versloeg vorig Belgisch record van 250 Jägerbombs met een nieuw record van 490.

De gasten worden ondergedompeld in een ware Jägermeister-sfeer. Zo genieten ze tijdens én na de recordpoging van Jägerbombs aan een voordelige prijs. Tijdens het opbouwen zijn de shots aan 1 euro te verkrijgen. Danscafé Koestal sluit de recordpoging af met een afterparty, waarbij shots aan 2 euro per stuk worden uitgedeeld.

Themis, de vereniging voor en door rechtenstudenten, gaat een samenwerking aan met danscafé Koesta. “Deze samenwerking kon niet uit blijven. Om de zoveel tijd nemen wij een café over om er onze fakbar van te maken. Zo beleefden we de voorbije academiejaren een aantal memorabele avonden in de Koestal. Deze recordpoging is dan ook dé ideale gelegenheid om daar te organiseren", aldus praeses Joost Slegers.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Handbalbekers voor Sint-Tuiden en Initia Hasselt
Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139