LimburgActueel.beOm het nieuwe jaar goed te beginnen: een ijsberenduik voor het goede doel!

Door Redactie - 04 januari 2017 - 3910 - Sport

Op zondag 8 januari organiseert zwemparadijs S&R Dommelslag voor de vijfde keer zijn jaarlijkse ijsberenduik voor het goede doel. Na het succes van de vorige edities, met telkens meer dan 100 deelnemers en een veelvoud aan kijklustigen, wil Dommelslag samen met de plaatselijke watersportclubs opnieuw de schouders zetten onder dit concept. “Het buitenbad wordt speciaal voor deze gelegenheid afgekoeld. Vorig jaar had het water een ‘verkwikkende’ temperatuur van 5°C", licht centrummanager Bert Thijs toe.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen: een ijsberenduik voor het goede doel!
Foto: archiefbeeldEr staan 3 duiken op het programma, die plaatsvinden om 15u00, 16u00 en 17u00. De duikers betalen slechts 2,50 euro en krijgen hiervoor een leuke attentie. De opbrengst van de ijsberenduik wordt integraal geschonken aan het goede doel Akabe Neerpelt. Deze vzw zet zich in om scouting te organiseren voor jongeren met een beperking. De deelnemers maken ook kans op enkele toffe prijzen, zo is er één voor de oudste deelnemer, de best verklede deelnemer en de grootste deelnemende groep.

“Ook de lokale watersportclubs kunnen wat ondersteuning gebruiken. Zij baten kerststalletjes uit in het winterdorp van Dommelslag, dat opgesteld staat rond het buitenbad. Het is de ideale plek om nieuwjaarswensen uit te wisselen met een jenever of een lekker hapje in de hand." Iedereen is welkom vanaf 14u00. Radio FM Goud zal de hele dag aanwezig zijn op het evenement en voor de nodige muzikale ambiance zorgen, sfeer gegarandeerd dus!

Programma
14u00 Opening winterdorp Dommelslag 2017,
kraampjes met eten en drinken + ambiance. 
15u00 Eerste duik, voorafgegaan door gezamenlijke opwarming. 
16u00 Tweede duik, voorafgegaan door gezamenlijke opwarming. 
17u00 Derde duik, voorafgegaan door gezamenlijke opwarming. 
18u00 Prijsuitreiking best verklede ‘ijsbeer’, oudste deelnemer en grootste groep.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Handbalbekers voor Sint-Tuiden en Initia Hasselt
Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139