LimburgActueel.beInteressant: FOD Financien houdt zitdagen in Lanaken

Door Redactie - 30 december 2016 - 3620 - Actueel

De FOD Financiën gaat zitdagen houden in het gemeentehuis van Lanaken om inwoners van Lanaken bij te staan bij het invullen van hun belastingaangifte. De regeling komt er op vraag van het gemeentebestuur nadat de belastingdiensten vanuit Lanaken verhuisden naar Genk.

Interessant: FOD Financien houdt zitdagen in Lanaken
Foto: Pixabay (rechtenvrij)“Ik ben blij dat de belastingdiensten op het verzoek van het schepencollege zijn ingegaan om zitdagen in Lanaken te organiseren, zodat onze inwoners daar terecht kunnen met vragen over hun aangifte of om te helpen met het invullen van de belastingbrief", reageert burgemeester Marino Keulen. De belastingdiensten voeren in heel het land een centralisatie van hun diensten door ten gevolge van digitalisering en het succes van Tax-on-Web. Daarom hebben de belastingdiensten ook Lanaken verlaten. “Door zitdagen in het gemeentehuis te organiseren worden de nadelen van het vertrek in grote mate opgevangen.”

FOD Financiën zal 5 ambtenaren ter beschikking stellen in Lanaken op 29, 30 en 31 mei 2017, op 7 en 9 juni 2017 in de voor- en namiddag. Verdere praktische info volgt later.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139