LimburgActueel.beWinefair strijkt neer in Lanaken - LimburgActueel deelt tickets uit!

Door Redactie - 26 oktober 2016 - 3620 - Showbizz & Lifestyle

Winefair is het sterkst groeiend wijnconcept in België. De beurs, die enkele jaren geleden zijn oorsprong vond in Lanaken, verwelkomt ieder jaar meer bezoekers, breidt uit naar nieuwe locaties én gaat samenwerkingen aan met tv-sterren. Zo is Tom Waes ambassadeur van het Antwerpse Masterglass (26-27/11), ontwerpt Pieter Stockmans een exclusief kaasbord voor Winefair Lanaken (28-30/10) en gaat Jeroen Meus' Würst op tournée in zowel Limburg, Leuven (18-20/11), Antwerpen als Gent (10-11/12). Bovendien sloegen organisator Stefan Frissen en chocolatier Geert-Jan Heesterbeek (la Fève) de handen in elkaar voor een reeks exclusieve wijnbonbons.

Winefair strijkt neer in Lanaken - LimburgActueel deelt tickets uit!
Foto's: archiefbeeldenDe winefair staat sinds haar start niet enkel bekend voor het uitgebreid en gevarieerd aanbod van wijnhandelaars op de beurs, maar ook om de smakelijke (soms onconventionele) combinaties van wijn en eten die je er kan proeven. Oesters, chocolade, kaas en nu ook de 'haute-dog' van Jeroen Meus vallen dit weekend te nuttigen in Lanaken. Verder stellen kaasmeester Peter Verbruggen en ontwerper Pieter Stockmans exclusief design voor. Maar ook gaan wijn en kunst goed samen volgens organisator Stefan frissen. Fotograaf Jasper Paulissen stelt zijn Kihili collectie voor op de beurs. Dat is een 'fine art' fotoreeks van een bijzondere Peruviaanse vrouw.
Een team van professionele sommeliers beoordeelt een selectie van de aanwezige wijnen, met een score op 20. Enkele premium automerken stellen ten slotte diverse blitse modellen tentoon. Het volledige programma vind je terug op www.winefair.be. Tickets voor de nocturne of dagkaarten zijn eveneens via die link verkrijgbaar.

Wil je proeven van de wijn én het geluk? Neem dan deel aan deze LimburgActueel wedstrijd en maak kans op één van de duotickets (Lanaken, za-zo) die we mogen uitdelen. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag op nieuwsdienst@limburgactueel.be. Vergeet daarbij niet je persoonlijke gegevens (zoals voor- en familienaam, telefoonnummer en postcode) door te geven! De winnaars worden vrijdagnamiddag op de hoogte gebracht. Succes!

Hoeveel gangen telt het 'chocolade menu' van Winefair en la Fève? (TIP)

A) 3 gangen
B) 5 gangen
C) 7 gangen

 


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139