LimburgActueel.beTekenacademie Leopoldsburg start op 1 september 2016

Door Redactie - 13 juli 2016 - 3970 - Cultuur

De Academie voor Beeldende Kunsten van Heusden-Zolder heeft de definitieve goedkeuring gekregen van de minister van onderwijs Hilde Crevits, om een tekenacademie op te richten voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar in het CC Leopoldsburg. De talloze jonge creatievelingen moeten nu niet langer uitwijken naar omliggende gemeentes om hun fantasieën om te zetten in verf, inkt, klei of papier-maché.

Tekenacademie Leopoldsburg start op 1 september 2016De lessen vinden plaats in het Cultureel Centrum en de tekenacademie vliegt er vanaf 1 september meteen stevig in. Na een eerste mededeling van een mogelijke opstart, hebben zich reeds 76 kinderen kandidaat gesteld om tekenles te volgen. Er wordt dan ook gestart met verschillende klassen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Kinderen mogen vrij kiezen in welke klas zij les willen volgen, op de dag en uren die het best passen, afhankelijk van hun andere hobby’s of activiteiten. De leerkracht begeleidt ieder kind apart bij het maken van zijn of haar kunstwerkjes en houdt rekening met de mogelijkheden en het groeiproces van elke leerling afzonderlijk.
 
Het inschrijvingsgeld bedraagt 63 euro voor een volledig schooljaar of 41 euro, voor wie recht heeft op sociale vermindering.  Alle kunstenaarsmaterialen zijn inbegrepen, de kinderen hoeven niets mee te brengen naar de les. Voor meer informatie, contacteer de academie via academie@heusden-zolder.be, 011 80 80 89 of neem een kijkje op www.academie.be


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Handbalbekers voor Sint-Tuiden en Initia Hasselt
Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139