LimburgActueel.beMeeting binnen 5 minuten! Je wordt verwacht in de ... huifkar

Door Redactie - 30 maart 2016 - 3950 - Actueel

Er wordt wat vergaderd in deze tijden. Meestal in saaie vergaderlokalen, waar mensen rond een tafel zitten en plat gebombardeerd worden met slides, foto’s, grafieken en … niets bijleren. Dat ontdekten de Janet Sperstad en Paul Salinger vorig jaar. Als tegenreactie introduceerde het Britse duo het begrip 'slow meeting'. FarmFun uit Bocholt werkte in dat kader een innovatieve vergadervorm uit. Ontdek er vandaag alles over bij LimburgActueel.

Meeting binnen 5 minuten! Je wordt verwacht in de ... huifkarVolgens Sperstad en Salinger neemt de waarde van een vergadering in omgekeerd evenredige mate af, met de snelheid en hoeveelheid data die elektronisch op ons afgevuurd worden. "Mensen leren op dergelijke vergaderingen niets meer bij, integendeel. Wat we volgens hen moeten doen is de snelheid uit de meetings halen en er ervaringen aan toevoegen die beklijven en de informatie dieper doen indalen."

Door ruraal Noord-Limburg
Dat klinkt moeilijk, maar bij FarmFun weten ze hoe ze ogenschijnlijk moeilijke dingen tot hun essentie en eenvoud moeten terugbrengen. De heren introduceren de 'Conference on wheels'. Onder het motto 'Business as unusual' bieden zij een vergaderzaal aan waar je perfect aan slow meeting kan doen: een professioneel uitgeruste huifkar die tegen 10 kilometer per uur door een tractor door het mooie, rurale landschap van Noord-Limburg wordt getrokken. In de huifkar is alles aanwezig om een professionele meeting te organiseren, inclusief geluids- en video-installatie met groot scherm.

"Je haalt de mensen uit hun natuurlijke vergaderbiotoop en plaatst hen in een omgeving die constant verandert en inspirerend werkt. Met hier en daar een stop op een fraai plekje met een picknick of een kop koffie/glaasje wijn, creëer je omstandigheden die creatief denken stimuleren." Meer info over de mogelijkheden via www.farmfun.be.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Handbalbekers voor Sint-Tuiden en Initia Hasselt
Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139