LimburgActueel.beBocholt VV verliest kostbare punten

Door Rony Maes - 08 februari 2016 - 3950 - Sport

Bocholt VV speelde uitzonderlijk op vrijdagavond omwille van karnaval. Hoogstraten verstoorde het feest en hield het op 2-2. Wel een verrassende uitslag. We vroegen coach Johan Houben en doelman Danny Wintjens van Bocholt VV om een reactie.

Bij Bocholt was Frenda uit. Bij de bezoekers ontbrak de geschorste Glen Van Der Linden. De thuisploeg, met de onverwachte zware 3-0 nederlaag in Woluwe-Zaventem nog op de maag, nam een sterke start en kreeg in de eerste zes minuten vier grote kansen via Boiten(2 X), Bloemen en Schreurs, maar doelman Pauwels begaf niet. Bij de eerste tegenaanval na 14 minuten bracht Tilburgs de bal voor doel. Iedereen miste hem behalve Roy Van Der Linden die van ver gekruist binnen schoot. Bocholt reageerde binnen de 10 minuten met de gelijkmaker: Peeters kopte een voorzet van Schreurs binnen (1-1). Voor rust werd het nog 1-2 toen Wintjens een schot van Mauro afweerde, maar Bouyfoulkitne wel succesrijk hernam.

Na de rust kwam Bocholt al na 1 minuut langszij toen Voorn met een mooie lob Pauwels verraste (2-2). Het vervolg werd een aangenaam kijkstuk met kansen aan beide kanten. Doelman Wintjens toonde zich meermaals een secuur sluitstuk op pogingen van Lauryssen, Bouyfoulkitne en Van Der Linden. De beste kans was nochtans voor Palmans, die voor een leeg doel de bal er niet in kreeg. In de laatste minuten kwam Hoogstraten nog fel opzetten, maar ook nu stond Wintjens paraat op pogingen van Van Der Linden, Marien en Meeuwis.

Ondanks het puntenverlies blijft Bocholt derde op drie punten van de leiders Beerschot-Wilrijk en Oosterzonen. Volgende zondag om 15 u. wordt gespeeld in Walhain.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Handbalbekers voor Sint-Tuiden en Initia Hasselt
Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139