LimburgActueel.beBeleef het Autosalon in Limburg!

Door Advertentieservice - 18 januari 2016 - 0000 - Publi

Het  Autosalon in Brussel heeft al even haar deuren geopend. Het jaarlijkse autofeest, dat altijd garant staat voor heel wat nieuwigheden, loopt nog door tot en met het komende weekend. Maar wist je dat je al deze nieuwigheden ook in Limburg kan ontdekken?

Beleef het Autosalon in Limburg!Groep Bruyninx verdeelt maar liefst tien merken: Citroën, Peugeot, DS Automobile, Nissan, Kia, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Lancia en Opel. Zo kan je spreken van een Autosalon op zakformaat! We zetten een paar modellen graag in de kijker.

Fiat Tipo

Met zijn ruime interieur biedt de Fiat Tipo comfortabel plaats aan vijf volwassenen. Voeg daar 520 liter koffervolume en een hele waaier aan ruime opbergvakken aan toe, en je weet dat je heel wat wagen voor je geld krijgt. De Tipo is ook uitgerust met een UConnect 5”-tablet met aanraakscherm. Dit systeem zorgt voor heel wat ondersteuning bij het rijden. “Met de Fiat Tipo haal je een wagen met een erg complete standaarduitrusting en met een hoog comfortniveau tegen een betaalbare prijs in huis”, weet Geert Bruyninx van Garage Bruyninx. “Waar voor je geld dus!”

http://www.fiatbruyninx.be/wagens/tipo/

Peugeot GTLine

Dit is een wagen om van te snoepen. De GTLine heeft immers een uitgesproken karakter dankzij een chique en sportieve styling. Een typische grille met rode 3D-typering, verchroomde zijruit profielen en specifieke lichtmetalen velgen zijn slechts enkele uitwendige kenmerken. Combineer dit met een kwaliteitsvol en uitgesproken sportief interieur dat enkele familietrekjes van de legendarische GTi vertoont, dan weet je dat je dat je dit model gezien moet hebben. Patrick De Kegel van Limauto bevestigt dit graag. “De GTLine-modellen van Peugeot, zowel de 208, 308 als de 508, geven ons gamma, dankzij hun design, wat extra allure. Voeg aan deze wagens ook nog eens een Pack Sport toe en je zal helemaal versteld staan. De Leeuw brult écht!”

http://nl.peugeot.be/showroom/208/gt-line/

http://nl.peugeot.be/showroom/new-308/gt-line/

http://nl.peugeot.be/showroom/508/gt-line/

Nissan Navara

De Navara is nog steeds een krachtige Nissan Pick-up. Niet alleen het superieure interieur en exterieur, maar zijn combinatie van kracht en intelligente technologie, zorgen er voor dat deze wagen perfect is voor werk en vrije tijd. De Navara Double Cab is een volwaardige vijfzitter met een ruime cabine, gecombineerd met een indrukwekkend laadvermogen. Ook Rudi Favoreel van Autobedrijf Bruyninx is overtuigd: “De nieuwe Nissan Navara is nog mooier en biedt meer rijcomfort dan zijn voorganger: Beauty & Power dus! Daarnaast kan je met de Navara een sterke diesel in huis halen zonder daarvoor fiscaal afgestraft te worden.” En ook de techniek kan ons bekoren. Het supersonische Bose® sound system maakt de rijervaring nog beter!

http://www.nissanbruyninx.be/wagens/navara/

http://nl.nissan.be/BE/nl/vehicles/4x4/navara.html#vehicles/4x4/navara

Kia New Sportage

“De nieuwe Kia Sportage is het eerste nieuwe model in een aangekondigde reeks. Op vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid kan hij trouwens wedijveren met de premium merken in zijn segment”, weet Rudi Favoreel van Autobedrijf Bruyninx. Een eerste blik op het model overtuigt onmiddellijk: onmiskenbaar sportief, maar van binnen voorzien van het nodige comfort. En bovendien is het een wagen boordevol toegevoegde technologie; het ‘speed limit information’  systeem herkent verkeersborden met snelheidsbeperkingen en toont die info in het instrumentenpaneel, het ‘lane keeping assist’ systeem slaat alarm wanneer je je rijstrook dreigt te verlaten, en de achteruitrijcamera geeft je de mogelijkheid om snel in te parkeren. Allemaal mogelijk in deze wagen!

http://www.kia.com/be/modellen/sportage/

 


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150