LimburgActueel.beOok in Hasselt kan je het autosalon beleven!

Door Advertentieservice - 14 januari 2016 - 0000 - Publi

Het  autofeest in Brussel heeft vandaag haar deuren voor het grote publiek geopend. Deze jaarlijkse beurs staat altijd garant voor heel wat nieuwigheden. Maar moet je daarvoor wel in de file gaan staan? Of je kies je voor een Limburgse oplossing?

Ook in Hasselt kan je het autosalon beleven!Groep Bruyninx vertegenwoordigt niet minder dan tien merken: Citroën, Peugeot, DS Automobile, Nissan, Kia, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Lancia en Opel. “In Hasselt zorgen wij voor een ‘Autosalon op zakformaat’ en dat is veel aangenamer voor de klant,” vertelt Eline Bruyninx, marketing en communicatie manager van de groep.

In alle rust beleven

“Het Autosalon is meer een informatiesalon geworden. Er wordt daar vooral ingespeeld op de promotie van de wagen en haar nieuwe snufjes. Voor testritten mag je daar voor een nieuw model al snel in de rij staan. Wil je dan uiteindelijk een nieuwe auto kopen, dan zal de informant van dienst je naar de dichtst bij huis gelegen concessie verwijzen”, vervolgt Eline. Terug naar Hasselt dus!

Je kan daarom net zo goed ineens in Hasselt de showroom binnenstappen. “Gedurende het Autosalon staat ons volledige verkoopteam ter beschikking van de klanten. In onze showrooms kunnen bezoekers een uitgebreide keuze aan modellen bekijken en proefrijden”. Ook de nieuwe modellen, waarvoor je toch naar Brussel zou willen rijden, staan in Hasselt op de autoliefhebber te wachten. Daar staan gegarandeerd minder wachtenden voor je te drummen en kan je in alle rust kijken, voelen en beleven!

Beleven versus informeren

Mocht je overwegen een nieuwe wagen aan te schaffen, dan kan de verkoper van dienst bij Groep Bruyninx je dadelijk een volledige en correcte offerte op maat maken. “Want het gaat uiteindelijk niet alleen over de aankoopprijs. Er is meer advies op maat mogelijk en ook nodig”, vult de marketingmanager aan. “We bekijken samen met de klant de mogelijkheden op het vlak van financiering, verzekering, onderhoudscontracten en waarborgverlenging. Dankzijeen rechtstreekse link met onze tweedehandsafdeling, kunnen we ook een juiste en maximale overnameprijs geven.”

Een Autosalon gaat uiteraard gepaard met heel veel kortingen. “Diezelfde kortingen geven wij ook”, vertelt Eline. “Vaak kunnen we zelfs nog iets verder gaan met extra voordelen die je zelfs op het Autosalon niet vindt”. Een extra argument om het Autosalon  bij Groep Bruyninx te gaan beleven!

www.bruyninx.be


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150