LimburgActueel.beWIN duotickets voor feeeriek Fleuramour in Alden Biesen

Door Redactie - 04 september 2015 - 3740 - Toerisme

Van vrijdag 25 tot en met maandag 28 september 2015 vindt de 20ste-jubileumeditie van Fleuramour, 'Passion for flowers' plaats in de Landcommanderij van Alden Biesen te Bilzen. Het indrukwekkende kasteel met zijn enorm domein, een Engels park van 43 hectare en strakke symmetrische perken in een Franse tuin is een heuse trekpleister. Combineer dat met een uniek floraal event en je komt terecht in een sprookjesachtig kader. Een mooie uitstap voor jong en oud!

WIN duotickets voor feeeriek Fleuramour in Alden BiesenTijdens Fleuramour, het grootste internationale bloemenevent, wordt de Landcommanderij van Alden Biesen volledig ondergedompeld in een bloemenspektakel. Meer dan 100 floral designers uit binnen- en buitenland zullen de ruimtes in het kasteel aankleden met tienduizenden bloemen na een maandenlange voorbereiding.

Elk jaar laten meer dan 15.000 bezoekers zich betoveren door de bloemenpracht. En anno 2015 kan jij erbij zijn op kosten van LimburgActueel! De nieuwsredactie schenkt 10 duotickets (per set ter waarde van 30 euro) aan haar lezers. Het enige wat je moet doen om jouw kans op deze traktatie te grijpen, is onderstaande wedstrijdvraag voor 17u00, 9 september 2015 beantwoorden op nieuwsdienst@limburgactueel.be. Vergeet daarbij niet je contactgegevens te noteren!

Vrijdag is voor Fleuramour een bijzondere dag, vanwege welke actie is dat zo?

Meer praktische informatie over het evenement, het volledige programma
en sfeerbeelden van voorbije succesedities vind je terug op www.fleuramour.be.

Succes!


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150